Service
     
  Meestal weet u wel precies hoe uw huis eruit moet komen te zien, maar heeft u ook een idee wat dat zal gaan kosten ? Wij maken graag voor u een exploitatieberekening zodat u vooraf een duidelijke inschatting kunt maken van de kosten en zodoende kunt bepalen of uw budget dat toelaat. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en kunnen u adviseren in het maken van de diverse keuzes die gemaakt moeten worden voor het daadwerkelijke bouwproces in gang wordt gezet.

Wilt u meer weten over deze gratis service van bouwbedrijf Smivers, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden verder toe te lichten.
 
     
  Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt uiteraard ook zelf contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 06 - 41 28 04 59
     
  Aanvraagformulier gratis exploitatie- berekening:  
     
 
 
Naam: *
Adres: *
Postode: *
Plaats: *
Telefoon (overdag): *
Telefoon ('s avonds) :
E-mail: *
Opmerkingen/vragen:
* verplichte velden